1. Hem
  2. /
  3. Appen Fountain of Life

Appen Fountain of Life

Ladda ner FOL-appen och spara!

Ladda ner google app store
Ladda ner ios app store

Måste-ha mobilappen när du beställer Fountain of Life. Ladda ner från Apple App Store or Google Play Store. Installera appen på din mobila enhet.

Öppna appen och beställ FOL antioxidantdroppar. Vid kassan använd kupongkoden "FOLAPP" på din andra beställning och få 5 % rabatt.

Ladda ner ios app store
Ladda ner google play store

Fler recensioner...

Jag har haft Crohns sjukdom i 33 år. I mars 2018 började jag ta Fountain of Life. Jag gick till min läkare på 11 år och han sa att han aldrig har sett mitt celltal så bra. Förutom Crohns sjukdom har jag haft cancer. Min läkare sa att mina testresultat har varit utmärkta! Allt beror på FOL. Jag har inte mått så bra på länge!

Heather M

Efter över ett år av att inte kunna stänga mina händer har svullnaden minskat avsevärt och smärtan är nere från en 8 till en 2! Jag har svår reumatoid artrit. Min höft mår också mycket bättre….. och energin…. Låt oss bara säga fullt ut! ?????? Jag hade ett möte med min doktor i morse, och han tog en flaska hem till sin fru! Tack så mycket för denna kraftfulla välsignelse???

Tracy

Har levt med smärta i ca 15 år. Började med ländryggssmärta och ischias, utvecklades till artritiska symtom och kroniska inflammationer i nästan hela kroppen. Jag har haft sjukgymnastik, djupvävnadsmassage varje behandling du kan tänka dig som har haft en viss lättnad men bara kortvarigt. Jag fick min FOL igår och för första gången på flera år sov jag hela natten utan att känna obehag och vaknade i morse med minimal smärta i nedre delen av ryggen. Detta är bara dag 1 på FOL...Äntligen en produkt som verkligen fungerar!

Marilyn

WOW...Jag har nu tagit min FOL dagligen i 13 dagar...Som insulinberoende diabetiker har jag lidit av högt blodsocker på morgonen 12-15. Efter 5 dagar har mitt fastande blodsocker (över natten) sjunkit till 8. Jag sover hela natten, vilket aldrig har hänt på grund av att jag har varit uppe och kissat hela natten på grund av höga sockerarter!!!!...Jag är så sugen på att fortsätta använda FOL för att se hur mycket bättre jag mår!!!!

Carmen
Meny
fel: Upphovsrättsintrång kommer att rapporteras!