1. Hem
  2. /
  3. Recensioner av livets fontän

Recensioner av livets fontän

Från hela världen

Livets Fountain vittnesmål av riktiga människor med verkliga resultat med hjälp av FOL antioxidanttillskott droppar med alla typer av symtom och medicinska tillstånd.

Observera att följande vittnesmål representerar användarnas egna personliga erfarenheter. Livets fontän är inte ett läkemedel eller botemedel mot någon sjukdom eller åkomma. Följande vittnesmål och recensioner är inte medicinska påståenden, bara användarnas erfarenheter av Fountain of Life-antioxidanttillskottsdroppar.

  • Carmel
    Carmel
    2020-05-15
    Google

    Jag vaknade lördagen den 2 maj med ont i halsen och jag undrade varför eftersom jag tar mina FOL-droppar men jag glömde faktiskt att ta dem en dag. Ja, EN dag!!! Och de senaste dagarna har jag haft frossa, svettningar, rinnande näsa och massiv huvudvärk. Jag har ringt min läkare för att se om det var halsfluss och inte covid-19 (coronavirus). Hon sa på grund av symtomen att jag borde testas, jag testades i tisdags och resultaten kom tillbaka idag (fredag). Negativ!!!! FOL är en så kraftfull produkt men att svika ditt försvar och glömma att ta det för EN dag är något jag aldrig kommer att göra igen.

  • Anthony
    Anthony
    2019-12-09
    Google

    Jag började använda FOL, 12 oktober 2019. Här är en fantastisk upplevelse. Jag gjorde hemorrojdektomi för 10 år sedan, de senaste 2 åren har jag upplevt svullna hemorrojder (storleken på en liten tomat) varje gång jag bajsar på morgonen.. Provade några syntetiska mediciner, men inte riktigt nöjd med resultatet. Jag har till och med upplevt blödningar flera gånger de senaste månaderna. Väntar bara på en ny operation ifall det går framåt. Till min förvåning, efter att ha använt Fountain of Life, bara i 2 dagar oralt, märkte jag den stora storleksminskningen ... jag är nu på min 13:e dag och fortsätter att minska i storlek. Fantastisk produkt... Fantastisk upplevelse.. Nu är jag övertygad om att operationen aldrig kommer att komma.. Gissningsvis kommer jag om ett par dagar att prova det lokalt för att påskynda effekten.. det är kraften med FOL som ett fantastiskt antiinflammatoriskt medel... Tack till FOL.

  • Fareeda
    Fareeda
    2020-08-27
    Google

    Fountain of Life är fantastisk! Min son hade en allergisk reaktion (vad som verkade vara ett insektsbett) i sitt privata område. Det hände över natten och han är 5 år gammal. Jag blev förbannad, tog honom till doktorn - de skrev ut Periton och en kräm. Jag använde den men var fortfarande förtvivlad. Senare på natten blev det större. Fountain of Life rekommenderas INTE för barn. Men som förälder är det mitt val att använda... för det är helt naturligt! Jag applicerade Fountain of Life på det drabbade området. Min vän Virlin Muhammad påminde mig om FOL och dess fördelar! Känsligheten minskade för dagen. Jag la mer senare samma kväll, svullnaden hade minskat under dagen. Svullnaden hade helt försvunnit fredag ​​kväll! Idag har han ingen känslighet eller svullnad. Alhamdulillah. Jag trodde verkligen att FOL fungerade eftersom krämen bara gjorde den mer fyllig och jag blev förbannad!! Jag har inte lagt grädde sedan fredag ​​morgon bara FOL. Det var lite bittert för honom men han sa hela tiden "livets källa fungerade mamma!"

  • Eljen
    Eljen
    2018-04-03
    Google

    Alla hjärtans dag 2018 när jag började ta Fountain Of Life. Den här produkten förändrade mitt liv på många sätt. Jag har lidit av artros i nacken, kronisk ländryggssmärta, artrit i båda händerna, sura uppstötningar, migrän och till råga på allt skadade jag mina handleder, armbågar och axlar. Jag kommer att vakna med smärta och stelhet i händer, nacke och rygg. Jag har alltid advil och smärtstillande medicin i min ryggsäck överallt där jag går. Och så hände FOL! Även om det inte är ett botemedel, ett läkemedel eller en behandling är denna produkt så kraftfull. På bara några timmar efter att jag tagit mina droppar vaknade jag som en ny person. De sakerna som jag nämnde ovan är alla borta. Föreställ dig att du vaknar utan smärta, stelhet och sura uppstötningar. Jag har mer energi nu, håret växer igen och jag kan gå till gymmet igen. Detta är en "Gudsend" produkt. Jag går aldrig hemifrån utan den.

  • Dorothy
    Dorothy
    2018-05-17
    Google

    Jag lider av multipel skleros och degenerativ disksjukdom, samt artrit i varje led och brutet ben. Men i mitt senaste möte med min neurolog som behandlar mig för MS hände en märklig sak. Han frågade mig vad fan jag gjorde för jag såg "fantastisk" ut! Min gång hade förbättrats avsevärt och andra tester visade det. Med minskningen av inflammation har FOL gett mig tillbaka ett mer normalt liv än jag någonsin trodde var möjligt! Som rutinen är med mina möten och den medicin jag går på, var jag tvungen att gå för att få en komplett metabol panel upprättad (blodprov). Så fort resultatet kom tillbaka nästa morgon ringde neurologen mig personligen! Jag ska "Fortsätt göra det du gör! Det där (FOL) kanske inte är en drog, men det har verkligen fått mitt godkännande för att du använder det. Dina labb kom tillbaka det bästa jag någonsin sett dem! Vågar du aldrig sluta ta det, det är verkligen ett mirakel! Bra jobbat." Jag tackade honom och sa till honom att han inte skulle oroa mig eftersom jag inte tänkte sluta ta det för det fungerar verkligen! Jag har bara tagit FOL varje dag sedan den 14 februari 2018 kl. 7:37 och fördelarna överväger vida smaken! Tack så mycket

  • Tammy
    Tammy
    2020-01-13
    Google

    Under hösten har hela min kropp förändrats...och det började med 1 flaska Fountain of Life. Min hud är klar, ljus och definitivt år yngre. Inga fler påsar under ögonen!! Mitt hår är tjockt och super glansigt. Min energi är uppe och min aptit är nere! Vinn vinn...!!! Min migrän är helt borta till 100%!!(Inga mer att gömma mig i mörkret med ispåsar på ögonen i väntan på att de receptbelagda pillren ska kicka in) Min ångest är borta 100% Detta är mitt liv, och jag är över månen glad med FOL!!

  • Anthea
    Anthea
    2020-02-05
    Google

    I flera år led jag av smärtor i knäna. Jag provade alla former av receptfria läkemedel....sprayer, liniment, oljor, etc. Vissa av dem gjorde ingenting för att lindra smärtan. Andra gav lindring ett tag. En dag när jag haltade mig igenom stan träffade jag Dr. E. Jag berättade om smärtan jag upplevde. Hon sa åt mig att kolla med henne om några veckor så skulle hon ge mig något mot smärtan. När jag gick in för att träffa henne ungefär en månad senare, gav hon mig en flaska Fountain of Life. Jag trodde verkligen inte att det skulle ha fungerat, men jag tog det enligt anvisningarna. Tre dagar senare upphörde smärtan. Jag kunde inte tro det. Jag har inte haft ont sedan dess. Jag tar fortfarande FOL

  • angela
    angela
    2020-02-26
    Google

    Jag har haft problem med matsmältningen/magen sedan slutet av december 2019. I februari 2020 var jag tvungen att träffa en gastroenterolog eftersom problemen var riktigt illa. Bland de många andra tester och mediciner jag tog och gick igenom, gjorde han också en elastografi av min lever den 12 februari och fann att den var måttlig hög, så ett problem med fettlever bland annat också! Jag gick tillbaka idag för ett uppföljningsbesök hos läkaren och gjorde en ny elastografi för att kolla upp det igen. Min läkare blev helt förvånad och med hans egna ord …”otroligt” Du har en lever av ett litet barn….och min mage och andra matsmältningsproblem är också bra! Han frågade mig om vad jag tar och så fort jag berättade för honom om FOL gick han in på sin dator för att leta upp de medicinska egenskaperna hos det och sa "Oh Wow"! Jag är mållös men jag har alltid vetat att det var något speciellt med våra Fountain of Life-droppar.❤️❤️❤️

  • Michele
    Michele
    2019-08-02
    Google

    Jag har gått igenom mycket. Jag lider av anfall när det först började, jag skulle gå in i anfallen och inte kunna röra hela kroppen, missar också dagar....veckor i skolan eftersom smärtan från anfallen tillsammans med fallen var så illa. Det kom till en punkt där min mamma blev uppringd varje dag på sin arbetsplats för att komma och hämta mig när jag gick till skolan eftersom jag fick så många anfall och fick så många fall också. Jag har haft anfall sedan jag var tio år gammal och nu är jag tjugosju år, så det har gått mer än sjutton år nu. Jag introducerades för FOL för ungefär ett år sedan eller så. Min mamma köpte den och hon sa åt mig att prova den så jag gjorde det. När jag började ta det en gång om dagen under de första tre dagarna kunde jag känna en förändring i mig. Första natten sov jag hela natten till skillnad från innan jag började. Varje dag som gick som jag tog det blev jag bättre och bättre. Jag kunde inte göra många saker på egen hand innan men nu kunde jag bada på egen hand, gå på egen hand, så många saker nu. Jag brukade ta upp till sju olika typer av medicin i början men inget fungerade, det gjorde mig mer sjuk men nu går jag på två typer av medicin tillsammans med FOL så det har nu stabiliserat anfallen. Id säga för personer som upplever samma sak med FOL som jag att om jag kan komma så långt så kan du bara tro på dig själv att du kan göra det och även lita på processen.

  • Rosmarin
    Rosmarin
    2020-03-10
    Google

    Jag har tagit FOL i ungefär en månad nu och har märkt ett antal förbättringar. Jag överlevde två gånger cancer och hade 5 månaders cellgift förra våren och började ta Tamoxifen i september förra året vilket gav intensiva värmevallningar. Saker jag har märkt att mina värmevallningar är mindre frekventa och mindre intensiva när jag har en mitt hår har växt snabbare mina energinivåer är bättre min inflammation (överbliven från cellgifter) minskar med minst 50 % mitt tandkött var en enda röra och mycket blödningar. Jag fortsatte med att borsta tänderna 2 gånger om dagen men började inte använda tandtråd eller använda min vattenpik. Efter två veckor av att ha tagit FOL och gnuggat lite på mitt tandkött, klarnade de direkt!! Ingen röd eller blödning. Rosa och perfekt. Skämtar inte ens! Jag vet uppenbarligen inte vilken effekt FOL har på några cancerceller som kanske eller kanske inte fortfarande flyter runt i min kropp, men med tanke på de förbättringar jag har sett på 30 dagar förblir jag optimistisk?

  • Marian
    Marian
    2020-09-21
    Google

    När jag hamnade baktill i en bilolycka och fick diagnosen hjärnskakning i mars 2018, var läkemedlet SÖMN, sömn och mer sömn med endast begränsad aktivitet. Ingen datortid, inga flyg, begränsad telefon- och skärmtid...i själva verket var allt som krävde hjärnaktivitet begränsad tills inflammationen i min hjärna avtog. Den föreslagna tiden för detta var 6 månader. Den enda receptbelagda läkaren som erbjöds var sömn. Det enda jag ville ha var min FOL då jag visste att den hade höga antiinflammatoriska och antioxiderande egenskaper!! Att öka mina dagliga droppar från 10 varje morgon till 15 droppar på morgonen och 10 på kvällen hjälpte mig att sova djupt och gott varje natt!! Efter två månader var min läkare nöjd med mitt svar och efter tre månader bekräftade min läkare att min hjärna svarade normalt och inflammationen hade lagt sig!! Jag är mest tacksam för att jag minskade min återhämtningstid med 50 % genom att öka min FOL efter kollisionen bakifrån (när min hjärna var stressad). Detta hjälpte inflammationen i min hjärna att avta så att jag kunde återuppta mina normala aktiviteter.

  • Kyrstine
    Kyrstine
    2020-09-09
    Google

    Så i april 2018 hade jag fått reda på att mina leverenzymer var på 100-talet vilket ledde mig till akutmottagningen, även om mitt blod var normalt för några månader innan. Juli fick jag reda på att jag har två genetiska komponenter som gör mig till bärare och har potential att utveckla hemokromatos (järnöverskott) och jag diagnostiserades med icke-alkoholisk fettleversjukdom. Min vän övertygade mig om att prova FOL efter ett år av bett mig att prova det. Ärligt talat trodde jag att det var ännu en bluffprodukt eftersom jag har provat många produkter och dieter genom åren, bara det misslyckades. Den här första gången i mitt liv kunde jag faktiskt lätt gå ner i vikt, vilket är nyckeln till att vända NAFLD. Från juli-december har jag gått ner 2 pund... Även om min specialist bad mig att gå ner 45 pund på ett år, gjorde jag det på några månader. Min leverbiopsi, som gjordes 30 dagar efter min 1-årsdag, upptäckte att min lever inte var i närheten av att vara cirros. I februari upptäckte jag att mina leverenzymer är tillbaka i det normala intervallet och att mitt järn bara förhöjts med 2%.

Fountain of Life Recensioner avslöjade

Klicka på knappen "Köp nu" - Skydda och bevara din hälsa.
Alla priser är i USD. (gratis frakt USA, Kanada)

förtroendemärken stort kanada npn-nummer
Meny
fel: Upphovsrättsintrång kommer att rapporteras!